Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Veřejná omluva pawel
thomas23
Pixel:
Citace
Ahoj pixel, prosím tě o přečtení tohoto textu má to pro mně velký význam děkuji.

Pixele...tebe jsem bral jakož to druhou/třetí hlavou SP a taky, že ní seš. Na svůj věk to co předvádíš na superpařbě je dosti obdivuhodný.
Dokázal a ještě dokážeš tu spousta věcí a do doby než se začala řešit sekce cézeta jsme spolu vycházeli naprosto v pohodě. Poté se to celé změnilo a mně si poznal v nervu.
Byli to asi mé nejhorší výplody za můj život co jsem komu napsal. Bylo to přímo příšerný když se na to podívám chovám se tam jak malej zmetek, kterej nadává někomu kdo
tomu tady velí a co pro superpařbu dělá. Je to nehorázně blbé chování, které se prostě jen tak nevidí. Chci se ti veřejně omluvit a budu rád, když spolu budeme vycházet jako dřív.
Mám k tobě taky velký respekt a spolu s wlkem to tu zvládáte na jedničku. Když si představím co práce máte v reálu a co práce stíháte na superpařby...no teda fuška hehe Smile
Celé jsem si to uvědomil co jsem vlastně provedl a byl, bych moc rád, kdybys mojí omluvu příjmul.
OMLOUVÁM SE TI ZA MOJE TUPÉ CHOVÁNÁ a doufám, že omluvu příjmeš a budeme spolu vycházet stejně jako jsme dříve vycházeli Smile

//Pawel

Wlcacek
Citace
Ahoj wlku určitě si pamatuješ co se v posledním měsíci odehrálo. Chtěl, bych ti předat upřímnou omluvu.

Ještě ten den sem si to všechno nechal projet hlavou a zjistil jsem, že jsem si vlastně podělal všechno co jsem tu "pěstoval" za ty roky.
V reálu mně to moc nevycházelo a tak jsem si říkal budu se aspoň tady snažit něco dokázat i když je to vlastně úplně k ničemu určitá zkušenost tu je.
Také jsem si uvědomil mé chování k tobě, bylo to přímo nehorázně tupé chování, které nenajde snad hoší konkurenci. To co jsem ze sebe vlastně vypolodil při
našem rozhovoru po ICQ..no nesatčil jsem se divit. Nebyl jsem to já byl jsem to já v nervu. Hlavou mně prolítlo co jsem se snažil dělat pro SP i bez nějakých pravomocí a
takhle se mně to odměnilo. Bylo to hrozné, ale hroší je když si uvědomím co jsem ti vlastně psal.
Chtěl, bych ti veřejně předat tuto omluvu a budu nehorázně rád, když jí příjmeš.
Nechci se tu vydávat za vola, kterej se ani slušně omluvit neumí. Osobně k tobě mám respekt a vím, že jsi velkým přínosem pro superpařbu a já, bych vlastně neměl ani ceknout.
Je to tak...mám tě tu za borce, kterou svojí "práci" zvládá lépe něž, kteroukoli jinou.
TÁMTO SE TI CHCI VEŘEJNĚ SLUŠNĚ OMLUVIT ZA MOJE TUPÉ CHOVÁNÁ A BUDU RÁD KDYŽ OMLUVU PŘÁJMEŠ.

//Pawel

CzSK
Citace
Zdarec Cézete myslím, že tu je zbytečné zmiňovat co se odehrálo v podsledních dnech. A prosím zkus si toto přečíst celkem mně na tom záleží.

Chvilku mně trvalo než sem si vlastně uvědomil co jsem ti udělal. V okamžiku co jsem si to uvědomil mně až zamrazilo.
Vžil jsem se do tvé osoby a musím ti říct, že se ti to asi vážně dobře nepříjmalo. Možná ti nevadil ten můj "sloh", ale zřejmě tě dorazilo i pár lidí kolem, kteří stím dokonce souhlasili.
Když si uvědomím, že na SuperPařbě hraji už několik roků a mít dá se říct také "virtuálním snem" je dostat se na nějakou vyšší pozici a ty si to dokázal a byl si mnohem "vyšší" než ostatní tvý kolegové
stihl jsi to všechno dá se říct celkem za krátký čas. To u tebe obdivuju rval ses o to a vyšlo ti to a ty jsi byl štastnej bohužel mně občas jakož to skoro hl.admina zarazilo tvé chování, ale měl jsem prostě
to ignorovat a starat se o svůj pořádek, ovšem tohle všechno jsem si uvědomil po tvém odchodu. Kdyby to šlo vrátím čas, ale bohužel stroj času ještě nevynalezli. Vím, že omluva je zřejmě málo, ale budu moc rád když jí příjmeš.
Určitě se taky chci pokusit o nějaký ten post, třeba právě zde kde mám zkušeností opravdu hordy ovšem po tomhle činnu nemám ani nárok, nevím jak by stím ostatní souhlasili či naopak, ale každopádně ve mně by to pořád leželo a říkal, bych si
proč jsem to vlastně udělal. Chci se ti tímto omluvit a doufám, že je tu ještě nějaká malá šance a mohli by jsme se při nejmenším aspoň ignorovat jak na serveru tak všude jinde. Je to pro nás asi ta nejsnadnější šance.
Na serveru jsem ti kolikrát se snažil psát a myslel sem si, že se udělá místo pro omluvu. Bohužel marně. Zkouším to aspoň takhle a budu hrozně rád, kdybys omluvu příjmul.
Ještě jednou jak již vyznělo z textu: OMLOUVÁM SE TI ZA MOJE TRAPNÉ A UBOHÉ CHOVÁNÁ K TOBĚ.

// Pawel
f86
treba dva krát merať, raz rezať

predsa to je len hra a netreba to brať až tak vážne. Tiež sú tu ludia ktorí ma vedia vytočiť ale v rámci možnosti sa snažím byť kludný s ludským prístupom.

ak si to prečítaš...tak
do budúcna vela happy a menej nerves

takýto prejav sa mi páči, je vidieť že máš charakter.
Ruda
Jak měl ten hráč nick? Žádnej Pawel mi nic neříká. Smile Nebo o koho jde alespoň +-? I když se mě to netýká, tak mě to zajímá.
Kriss
Teď jak si to vezmou Ti na kterého to směřuje, buď strategický tah, nebo upřimný doufám že to druhé.
Já Ti uvěřil.
RaSTa
ehm...vím, že je Cézet nějakou dobu pryč z AT, ale zasvětí mě někdo proč ? =D
thomas23
Citace
(20:34:55) _[P]aWe[L]_: Pawel vzkazuje rudovi: _Pave[L] (změna nicku z xDPawelxD) + Kriss: Promiň, ale tohle mně celkem zarazilo, myslíš si, že bych si dovolil nějaký "strategický tahy" před celou SP ? Je to upřímná omluva a veřejně je z důvodu toho, že když to napíšeš soukromně vypadá to jak, kdyby si seděl v rohu a doufal, že si přilepšíš. Myslím si, že je lepší to dát najevo celé komunitě o, kterou jde.
Kriss
Tak to teda, jo. Smile
Jsi charakter, dle toho.Pivo
wlcacek
Požádal jsi mě na ICQ o vyjádření a před nějakou dobou jsme o tom psali.
Tak to vemem popořadě.
Citace
Kriss napsal:

Teď jak si to vezmou Ti na kterého to směřuje, buď strategický tah, nebo upřimný doufám že to druhé.
Já Ti uvěřil.

Tvé komentování v tžomto případě je absolutně nemístné.
Ty jsi ten co měl v první řadě založit stížnost na [email protected] a neobcházet na webu a zakládat veřejnou stížnost, kam mohli psát i hráči. A Pawel_ byl jeden z těch co neudržel jazyk za zuby, sesmolil něco o čem si myslel že je pravda. Bohužel čerpal evidentně z: ,,jedna bába povídala".
Pak to doladil urážkama v SZ a obcházením a dalším osočováním.
Takže Pawel_ je víceméně oběť Tvého obcházení.
Citace
Kriss napsal:

Tak to teda, jo. Smile
Jsi charakter, dle toho.Pivo

Charakter, který neví kdy má skončit.

Teď k PBanovanýmu uživateli: Jak jsem již psal tak už jsme o tom psali. Co se týče mě tak jsem pro UnBan. Předpokládám že po tomhle PBanu by sis mohl dát pozor na to co napíšeš, a hlavně si ověříš to zda je to pravdivé nebo ne.
Nicméně o UnBanu by měli rozhodnout především Hl. Administrátoři Webu a CzSK (na něj byl směřovaný útok)
I když můj hlas k UnBanu je též důležitý, protože já jsme banující administrátor.

Omluvu přijímám.
Přejít na fórum:
Anketa
Co vás nejvíc baví na serveru?
Firmy
4 Hlasů
12%
Gangy
14 Hlasů
41%
Klany
2 Hlasů