Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

Gta V oficiálne ohlasene
NewSuperHero
OrAnGe ? ser na Xbox nevypatí se to už radši kup o 1000 kč dražší ps3 která má blu-ray přehrávač podporovanej 3D modul atd !
S100
Ešte že som si kúpil notebook, PC by to asi nerozbehal :D:D:D

Konečne je naspäť San Andreas JoooJooo
Zrušený účet
jj kup si radsi PS3
Rado
Už sa tešim na narodky budem brigádovat vejplata okolo 436 eur. za 3 mesiace mam na NEW NEW NEW super PC sa teším na tom čo mam teraz mi ide GTA IV v pohode ale GTA V asi tak v pohode nepojde :D:D:D:D:D:D:D
S100
Citácia
Pepazdepa napsal:
chlapci moji toto zbohom samp to už samp nikto podla mna nebude hrať napr gta vc multiplayer hrá možno 50 ludí na celom svete a ked víde gta 5 tak sa bude hrať gta 4 tak ako teraz samp a samp sa bude hrať ako vc ked víde gta 6 tak sa tak bude hrať gta 5 :D tak to proste je

čumím Ty si ale poriadny pesimista čo? čumím SAMP je a vždy bude najlepší multiplayer, GTA 5 MP skončí pravdepodobne rovnako ako ten z GTA 4.
Zrušený účet
Taky ste viděly v tom Videu Ceduly VineWood ? :D :D

jinak GTA IV mě nechitnula dostal sem se do druhe časti a už mě to přestalo bavit... doufam že 5ka bude přiběhově pestřejší.
dusan_sk
R*prislúbil ďalšie obrázky a trailer na najbližšie obdobie Boss

[IMG]http://i47.tinypic.com/30xkhsn.jpg[/IMG]

[IMG]http://i50.tinypic.com/princ.jpg[/IMG]
Bouc3K
Moja 6 jadrová mašina to musí utiahnuť :D Teda bude museť. :D
Vlk_Junior
Vypadá to dobře Smile uvidíme hratelnost jak na tom bude :D
BadBoy
Jojo, to by byla pařba mít tak gta v :D
Zrušený účet
bohvie kedy to bude vydané
ATomas
Citácia
S100 napsal:

Citácia
Pepazdepa napsal:
chlapci moji toto zbohom samp to už samp nikto podla mna nebude hrať napr gta vc multiplayer hrá možno 50 ludí na celom svete a ked víde gta 5 tak sa bude hrať gta 4 tak ako teraz samp a samp sa bude hrať ako vc ked víde gta 6 tak sa tak bude hrať gta 5 :D tak to proste je

čumím Ty si ale poriadny pesimista čo? čumím SAMP je a vždy bude najlepší multiplayer, GTA 5 MP skončí pravdepodobne rovnako ako ten z GTA 4.

VC-MP nikdo nehraje protoze vyslo ve stejnou dobu jako sa-mp.
Hlavne sa-mp poskytuje hodne moznosti. a IV-MP se nehraje protoze na tech oficialnich nelze delat mody a na tech neoficilanich je to dost rozkopane treba na viste to vubec nerozjedes. Dalsi problem je v tom ze ne kazdyma PC pro GTA IV a myslim si ze ani GTA V natom nebude lip. I kdyz rikaly ze optimalizovali rage system, ale urcite to co usetrili si vyberou jinde, treba velikosti mapy a tedy vetsi zatez pro stream.
Jestliže neumíš naučíme, jestliže nemůžeš pomůžeme ti, jestliže nechceš nepotřebujeme tě.
Lolerc
Presne ATomas ma pravdu o moc vetsi zatez pro steam a skus si stahnout VC-MP uvidis klik lidi bude tam a kolik na SA-MP :D Jinak GTA V nevim jestli pujde, ale ATomasi ty uz se musis tesit az to vyjde :D
sK
Ty si de.bil Lolerc celý steam.. STREAM keď vieš čo to je more...
Prejdite na fórum:
Anketa
Co vás nejvíc baví na serveru?
Firmy
3 Hlasov
10%
Gangy
13 Hlasov
43%
Klany
2 Hlasov
7%